Zetwerk

zetwerk
Zetwerk
Disselhorst Metaal kan het allemaal
zetwerk metaal
Zetwerk
Disselhorst Metaal kan het allemaal
zetwerk disselhorst metaal
Zetwerk
Disselhorst Metaal kan het allemaal

Disselhorst Metaal voor uw RVS zetwerk

Zetwerk is één van de specialiteiten van Disselhorst Metaal. Wij zijn in staat om door flexibiliteit en innovatie optimaal in te spelen op uw wensen, eisen en voorwaarden. Wij zijn sterk in het produceren en leveren van grote seriematige opdrachten, maar kunnen ook kleinschalige projecten ‘just in time’ verzorgen. Dat wij complexe bewerkingen en ingewikkelde constructies niet uit de weg gaan, maar daar een uitdaging in zien, kenmerkt onze bedrijfsfilosofie.

We leveren zetwerk op zeer hoog niveau, onze vakkundige medewerkers met een jarenlange ervaring staan hiervoor garant. Dit feit en de hypermoderne zetautomaat, een kantbank met robot en een zestal kantbanken tot 320 ton staan garant voor zetwerk op hoog niveau. Deze combinatie van vakkennis, ervaring en het verregaande geautomatiseerde en gerobotiseerde hightech machinepark maken ons motto: Disselhorst Metaal maakt het allemaal, een garantie voor de levering van kwalitatief hoogwaardige zetwerk producten.

Bent u geïnteresseerd in ons zetwerk of in één van de andere activiteiten van ons bedrijf, neem dan contact op via ons contactformulier. Of wilt u liever één van onze specialisten persoonlijk spreken, dan belt 0572 – 362600 en al uw vragen worden beantwoord. 

Interesse in zetwerk?

Neem dan contact op!

bij afbeelding
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons hightech machinepark is verregaand geautomatiseerd en gerobotiseerd.