Zetwerk

zetwerk
Zetwerk
Disselhorst Metaal kan het allemaal
zetwerk metaal
Zetwerk
Disselhorst Metaal kan het allemaal
zetwerk disselhorst metaal
Zetwerk
Disselhorst Metaal kan het allemaal

Disselhorst Metaal voor uw RVS zetwerk

Zetwerk is één van de specialiteiten van Disselhorst Metaal. Wij zijn in staat om door flexibiliteit en innovatie optimaal in te spelen op uw wensen, eisen en voorwaarden. Wij zijn sterk in het produceren en leveren van grote seriematige opdrachten, maar kunnen ook kleinschalige projecten ‘just in time’ verzorgen. Dat wij complexe bewerkingen en ingewikkelde constructies niet uit de weg gaan, maar daar een uitdaging in zien, kenmerkt onze bedrijfsfilosofie.

 

RVS zetwerk vergt kennis en ervaring van de medewerkers. Disselhorst Metaal beschikt over een ervaren team van specialisten. ‘Wij kunnen het allemaal’, is geen loze belofte, maar een waarheid. Wij zijn dé partner voor al uw RVS zetwerk.

AUTOMATISCH ZETWERK OP MAAT 

Ons uitgebreide machinepark en de vakkundige medewerkers zorgen ervoor dat we u uitstekend van dienst kunnen zijn wat betreft zetwerk op maat. Ingewikkelde en uitdagende opdrachten gaan we niet uit de weg, maar inspireren ons.

 

We beschikken over ervaren vakmensen die, in combinatie met hypermoderne zetmachines en zware kantbanken, garant staan voor optimaal resultaat. We zijn met het zetwerk sterk op alle vlakken, maar in het oog springen de seriematige producties. Hierbij vormen complexe bewerkingen geen belemmeringen.

 

We leveren zetwerk op zeer hoog niveau, onze vakkundige medewerkers met een jarenlange ervaring staan hiervoor garant. Dit feit en de hypermoderne zetautomaat, een kantbank met robot en een zestal kantbanken tot 320 ton staan garant voor zetwerk op hoog niveau. Deze combinatie van vakkennis, ervaring en het verregaande geautomatiseerde en gerobotiseerde hightech machinepark maken ons motto: Disselhorst Metaal maakt het allemaal, een garantie voor de levering van kwalitatief hoogwaardige zetwerk producten.

 

HOE WILT U HET HEBBEN?

Disselhorst Metaal beschikt over een zeer moderne zetautomaat, een zestal kantbanken tot 320 ton en een kantbank met robot. Dankzij dit innovatieve machinepark en vele vakkundige medewerkers bieden wij u kwalitatief hoogwaardig zetwerk op maat. Wij vertalen uw wensen en ideeën in halffabricaten of eindproducten van topniveau. Het maakt hierbij geen verschil of het gaat om simpele bewerkingen of zeer ingewikkeld zetwerk op maat.

 

OVER ONS

Wij leveren maatwerk en geen bewerking is ons te ingewikkeld en ons zetwerk van RVS is van hoge kwaliteit. Wij leveren kortom topkwaliteit tegen een concurrerende prijs, snel en met kennis van zaken. Als u een betrouwbare partner voor uw RVS zetwerk zoekt, is Disselhorst Metaal in Raalte het aangewezen adres. Wij waarborgen kwaliteit, nauwkeurigheid en de afwerking van uw product.

 

De activiteiten van ons bedrijf beperken zich niet tot zetwerk alleen. Naast zetwerk, naar wens op maat, kunt u bij Disselhorst Metaal ook terecht voor bijvoorbeeld lasersnijden, poedercoaten en diverse soorten laswerk. Ons bedrijf kenmerkt zich door een grote flexibiliteit, veelzijdigheid en vakkundigheid.

Bent u geïnteresseerd in ons zetwerk of in één van de andere activiteiten van ons bedrijf, neem dan contact op via ons contactformulier. Wil u liever één van onze specialisten persoonlijk spreken, bel dan gerust naar 0572 – 362600 en al uw vragen worden beantwoord. 

Interesse in zetwerk?

Neem dan contact op!

bij afbeelding
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons hightech machinepark is verregaand geautomatiseerd en gerobotiseerd.