zetwerk op maat

zetwerk
Zetwerk
Disselhorst Metaal kan het allemaal
zetwerk metaal
Zetwerk
Disselhorst Metaal kan het allemaal
zetwerk disselhorst metaal
Zetwerk
Disselhorst Metaal kan het allemaal

Zetwerk op maat bij Disselhorst Metaal.

Zetwerk is één van de specialiteiten van Disselhorst Metaal. Ons uitgebreide machinepark en de vakkundige medewerkers zorgen ervoor dat we u uitstekend van dienst kunnen zijn wat betreft zetwerk op maat. Ingewikkelde en uitdagende opdrachten gaan we niet uit de weg, maar inspireren ons.

 

Hoe wilt u het hebben?

Disselhorst Metaal beschikt over een zeer moderne zetautomaat, een zestal kantbanken tot 320 ton en een kantbank met robot. Dankzij dit innovatieve machinepark en vele vakkundige medewerkers bieden wij u kwalitatief hoogwaardig zetwerk op maat. Wij vertalen uw wensen en ideeën in halffabricaten of eindproducten van topniveau. Het maakt hierbij geen verschil of het gaat om simpele bewerkingen of zeer ingewikkeld zetwerk op maat.

 

Over ons

De activiteiten van ons bedrijf beperken zich niet tot zetwerk alleen. Naast zetwerk, naar wens op maat, kunt u bij Disselhorst Metaal ook terecht voor bijvoorbeeld lasersnijden, poedercoaten en diverse soorten laswerk. Ons bedrijf kenmerkt zich door een grote flexibiliteit, veelzijdigheid en vakkundigheid. Wij beschikken over jarenlange ervaring.

Wanneer u meer wilt weten over zetwerk op maat of een van de andere activiteiten, kunt u contact met ons opnemen. Vul hiervoor het contactformulier in of bel: 0572-362600.

Interesse in zetwerk op maat?

Neem dan contact op!

bij afbeelding
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons hightech machinepark is verregaand geautomatiseerd en gerobotiseerd.