RVS zetwerk

zetwerk
Zetwerk
Disselhorst Metaal kan het allemaal
zetwerk metaal
Zetwerk
Disselhorst Metaal kan het allemaal
zetwerk disselhorst metaal
Zetwerk
Disselhorst Metaal kan het allemaal

Disselhorst Metaal voor uw RVS zetwerk

RVS zetwerk vergt kennis en ervaring van de medewerkers. Disselhorst Metaal beschikt over een ervaren team van specialisten. ‘Wij kunnen het allemaal’, is geen loze belofte, maar een waarheid. Wij zijn dé partner voor al uw RVS zetwerk.

 

We beschikken over ervaren vakmensen die, in combinatie met hypermoderne zetmachines en zware kantbanken, garant staan voor optimaal resultaat. We zijn met het zetwerk sterk op alle vlakken, maar in het oog springen de seriematige producties. Hierbij vormen complexe bewerkingen geen belemmeringen.

 

Wij leveren maatwerk en geen bewerking is ons te ingewikkeld en ons zetwerk van RVS is van hoge kwaliteit. Wij leveren kortom topkwaliteit tegen een concurrerende prijs, snel en met kennis van zaken. Als u een betrouwbare partner voor uw RVS zetwerk zoekt, is Disselhorst Metaal in Raalte het aangewezen adres. Wij waarborgen kwaliteit, nauwkeurigheid en de afwerking van uw product.

 

Wij bieden naast het RVS zetwerk ook andere metaalbewerkingen aan, waaronder

  • lasersnijden;
  • lassen (MIG/MAG en TIG);
  • het snijden en buigen van metaal;
  • poedercoaten;
  • het stansen van metaal;
  • en algemeen zetwerk.

Wilt u meer weten over het RVS zetwerk of één van de andere metaalbewerkingen die wij voor u kunnen uitvoeren? Maak dan gebruik van ons contactformulier of bel ons op via 0572 – 362600 als u persoonlijk door een van onze gemotiveerde medewerkers geholpen wilt worden. 

Interesse in RVS Zetwerk?

Neem dan contact op!

bij afbeelding
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons hightech machinepark is verregaand geautomatiseerd en gerobotiseerd.