poedercoating

poedercoaten
Poedercoaten
Disselhorst Metaal kan het allemaal
poedercoaten metaal
Poedercoaten
Disselhorst Metaal kan het allemaal

Poedercoating en Disselhorst Metaal.

Een poedercoating wordt doorgaans aangebracht op staal, aluminium en verzinkt stalen producten. Bij het kiezen van de juiste poedercoating wilt u natuurlijk dat het geheel er goed uitziet en daarom brengt Disselhorst Metaal de coatings aan in heel veel verschillende kleuren. Minstens zo belangrijk is echter de structuurkeuze van de poedercoating. Iedere structuur geeft weer een ander effect en het is aan u om te bepalen waar u voor kiest. Heeft u hulp nodig bij het kiezen, dan kunt u altijd een beroep op ons doen.

 

Voorbehandeling

Een product moet, vóórdat er een poedercoating op wordt aangebracht, goed worden voorbehandeld. Onze experts weten precies wat dat inhoudt en wat ze in dat geval dus te doen staat. Vindt er geen goede voorbehandeling plaats, dan heeft dit direct gevolgen voor de kwaliteit van de coating. Wij kunnen een poedercoating aanbrengen op producten met een maximale afmeting van 80 cm x 150 cm x 300 cm (breedte, hoogte en lengte).

Wilt u meer weten over het laten aanbrengen van een poedercoating op uw producten? Bel dan: 0572 – 362600 of vul het contactformulier in.

Interesse in poedercoating?

Neem dan contact op!

bij afbeelding
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons hightech machinepark is verregaand geautomatiseerd en gerobotiseerd.