Poedercoaten

poedercoaten
Poedercoaten
Disselhorst Metaal kan het allemaal
poedercoaten metaal
Poedercoaten
Disselhorst Metaal kan het allemaal

Poedercoaten door Disselhorst Metaal

De poedercoating van Disselhorst Metaal kent een vrijwel onbeperkte keus in kleuren. Ook verschillende structuur- en metallic-effecten zijn mogelijk. Een goede voorbehandeling bij poedercoaten maakt uw product roestbestendig en krasvast, wat de levensduur aanmerkelijk verlengt.

Disselhorst Metaal beschikt over een moderne automatische poedercoatinglijn. Deze is bij uitstek geschikt voor snelle kleurwisselingen, dus ook kleine series kunnen efficiënt worden geproduceerd. De lijn is geplaatst in een stofvrije ruimte om te voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

 

Besluit u Disselhorst Metaal in te schakelen om metaal voor u te laten poedercoaten, dan is het goed te weten dat u wat betreft de kleur van de coating een heel ruime keuze heeft. U weet waarschijnlijk net zo goed als wij dat het bij poedercoaten ook draait om de structuur. Structuur geeft immers bepaalde effecten.

 

Door een product te poedercoaten ziet dit er niet alleen mooier uit, ook gaat het langer mee, omdat de coating ervoor zorgt dat roest en krassen geen kans krijgen. Uw product krijgt dus een langere levensduur.

Wij weten als geen ander wat er bij goed poedercoaten komt kijken en kunnen daarom een hoge kwaliteit garanderen. Gaat u een product poedercoaten, dan is een goede voorbereiding van essentieel belang. Vindt er geen goede voorbereiding op het poedercoaten plaats, dan heeft dit namelijk direct gevolgen voor het eindresultaat. We kunnen poedercoating aanbrengen op producten met een maximale afmeting van 80 cm breed, 150 cm hoog en 250 cm lang.

Disselhorst Metaal kan het allemaal! Overtuig u van onze uitgebreide mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Interesse in poedercoaten?

Neem dan contact op!

bij afbeelding
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons hightech machinepark is verregaand geautomatiseerd en gerobotiseerd.