Poeder coaten

poedercoaten
Poeder coaten

Disselhorst Metaal kan het allemaal

poedercoaten
Poeder coaten

Disselhorst Metaal kan het allemaal

poedercoaten
Poeder coaten

Disselhorst Metaal kan het allemaal

Poeder coaten Disselhorst Metaal in Raalte

Het poeder coaten door van Disselhorst Metaal kent een vrijwel onbeperkte keus in kleuren. Niet alleen de kleurkeuze is van belang, ook de structuur. Wij kunnen daarom ook structuur- en metallic-effecten aanbrengen: uw wens is onze opdracht.

Poeder coaten is een duurzame, milieuvriendelijke en voordelige methode om uw product niet alleen aantrekkelijker qua visuele waarneming te maken, maar maakt uw product ook roestbestendig en krasvast. Het voordeel is duidelijk: een langere levensduur.

Wij voldoen aan alle standaarden met betrekking tot poeder coaten en kunnen een hoge kwaliteit garanderen. Mede mogelijk gemaakt door een goede voorbehandeling die wij uitvoeren op uw product voordat het proces van het poeder coaten gaat plaatsvinden. Deze voorbehandeling bepaalt in hoge mate de kwaliteit van het eindproduct. Wij kunnen een poedercoating aanbrengen op producten met een maximale afmeting van 80 cm x 150 cm x 250 cm (breedte, hoogte en lengte).

Disselhorst metaal is een metaalbewerkingsbedrijf dat vele metaalbewerkingen in huis heeft. Naast het poeder coaten kunnen wij bijvoorbeeld ook

  • online lasersnijden;
  • metaal buigen;
  • metaal snijden;
  • plaat bewerken;
  • zetwerk uitvoeren.

Hebt u vragen over het poeder coaten of één van de andere metaalbewerkingen? Bel ons dan op 0572 – 362600 of vul het contactformulier in. Onze vakkundige en vriendelijke medewerkers beantwoorden vrijwel al uw vragen.

Interesse in één van onze diensten?

Neem dan contact op!

bij afbeelding
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons hightech machinepark is verregaand geautomatiseerd en gerobotiseerd.