poeder coaten prijzen

poedercoaten
Poedercoaten
Disselhorst Metaal kan het allemaal
poedercoaten metaal
Poedercoaten
Disselhorst Metaal kan het allemaal

Poeder coaten tegen lage prijzen.

Bij Disselhorst Metaal hanteren we lage prijzen voor poeder coaten. Misschien schrikt u daar in eerste instantie van. Lage prijzen gaan soms namelijk hand in hand met het leveren van slechte eindresultaten. Wat ons betreft hoeft u zich daar echter geen zorgen om te maken. Kwaliteit is waar het om draait. En kwaliteit bereik je alleen als het poeder coaten goed gebeurt. Het feit dat wij ware experts zijn op het gebied van poeder coaten, moet voor u genoeg zijn om hierop te mogen rekenen.

 

Waarom kunnen jullie dan werken met lage prijzen?

De belangrijkste reden waarom de prijzen voor poeder coaten bij ons laag kunnen blijven, hebben we net eigenlijk al genoemd: we zijn uiterst deskundig op dit vlak en kunnen daarbij ook nog leunen op heel wat ervaring. Verder maken we tijdens het poeder coaten gebruik van de nieuwste machines, die het mogelijk maken om niet alleen vakkundig, maar ook snel te werken, vooral kleurwisselingen. Sneller werken betekent meer mensen kunnen helpen en lagere prijzen.

Wilt u meer informatie en weten wat onze prijzen zijn voor het laten poeder coaten van producten? Bel dan: 0572 – 362600 of vul het contactformulier in.

Interesse in poeder coaten?

Neem dan contact op!

bij afbeelding
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons hightech machinepark is verregaand geautomatiseerd en gerobotiseerd.