Plaatbewerking

Disselhorst metaal slide
Disselhorst Metaal kan het allemaal
ponsen disselhorst metaal
Ponsen
Disselhorst Metaal kan het allemaal
lasersnijden disselhorst metaal
Lasersnijden
Disselhorst Metaal kan het allemaal
zetwerk disselhorst metaal
Zetwerk
Disselhorst Metaal kan het allemaal
poedercoaten disselhorst metaal
Poedercoaten
Disselhorst Metaal kan het allemaal

Plaatbewerking door Disselhorst Metaal in Raalte

Disselhorst Metaal is gespecialiseerd in plaatbewerking. Wij zien het als een uitdaging om uw veeleisende opdracht snel, nauwkeurig en van hoge kwaliteit uit te voeren. Technisch veeleisende plaatbewerkingen, een bijzondere vormgeving of een grote serie zijn geen obstakels, maar vormen uitdagingen.

 

Waarom een plaat laten bewerken door Disselhorst?

 

Als gespecialiseerd metaalbewerkingsbedrijf hebben wij de afgelopen tientallen jaren een enorme kennis en ervaring opgebowd, zoals in de plaatbewerking. Wij beschikken over geautomatiseerde en gerobotiseerde hypermoderne machines om aan alle huidige en toekomstige eisen van kwaliteit, betrouwbaarheid en snelle levertijden te kunnen voldoen. Wij leveren maatwerk in plaatbewerking, dat betekent dat een opdracht ook in de juiste vormen en maatvoeringen kan worden vertaald. Dit in combinatie met onze hightech machines zorgen ervoor dat onder andere de plaatbewerking nauwkeurig en met grote zorg wordt uitgevoerd. Plaatbewerking is slechts één van de vele specialiteiten.

 

Naast vakmanschap en kwaliteit hechten wij erg veel waarde aan een optimale relatie met onze opdrachtgevers. We werken dan ook constant aan verbetering van onze productie om onze talrijke klanten producten te kunnen leveren die voldoen aan al hun wensen.

 

Welke plaatbewerkingen zijn mogelijk?

Bij Disselhorst Metaal kun je terecht voor verschillende soorten plaatbewerkingen:

Voor al uw plaatbewerkingen is Disselhorst Metaal de aangewezen partner. U bestelt eenvoudig, overzichtelijk en tegen een concurrerende prijs plaatwerk. Neem voor vragen over plaatbewerkingen contact met ons op via ons contactformulier of bel ons op 0572 – 362600. Onze vakkundige medewerkers beantwoorden vrijwel al uw vragen.

Interesse in plaatbewerking?

Neem dan contact op!

bij afbeelding
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons hightech machinepark is verregaand geautomatiseerd en gerobotiseerd.