Metaal snijden

Disselhorst metaal slide
Disselhorst Metaal kan het allemaal
ponsen disselhorst metaal
Ponsen
Disselhorst Metaal kan het allemaal
lasersnijden disselhorst metaal
Lasersnijden
Disselhorst Metaal kan het allemaal
zetwerk disselhorst metaal
Zetwerk
Disselhorst Metaal kan het allemaal
poedercoaten disselhorst metaal
Poedercoaten
Disselhorst Metaal kan het allemaal

Metaal snijden met hoge precisie.

Disselhorst Metaal in Raalte kan binnen de metaalbewerking alles aan. Van metaal snijden tot aan lasersnijden en vanaf metaal stansen tot en met RVS zetwerk, niets is ons teveel.

 

De onderneming is al decennia gespecialiseerd in nauwkeurig en snel metaal snijden. Directeur-eigenaar Guido Slump: ‘We kunnen staal snijden van 0,5 mm tot 25 mm en beschikken daarvoor over onder meer een aantal computergestuurde lasersnijmachines. Met deze uiterst moderne en hoogwaardige machines behalen wij het hoogste kwaliteitsniveau.’

 

Onze ruime ervaring in het metaal snijden en de optimaal gemotiveerde en vakkundige medewerkers bieden de faciliteiten om al uw wensen uit te kunnen voeren. De combinatie van vakkennis, ervaring, motivatie van ons team en de geavanceerde apparatuur waarborgen professioneel werk.

 

Wij volgen de ontwikkelingen in de snel veranderende metaalsector op de voet en spelen daar vroegtijdig op in en de verregaande automatisering maakt bovendien een concurrerende prijsstelling mogelijk. Maak communicatielijnen kort en bespaar op transportkosten door uw opdracht bij Disselhorst Metaal onder te brengen. Wij waarborgen snelle levertijden, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Niet alleen is ons personeel vakkundig, maar weet ook antwoord te geven op praktisch alle vragen. Onze bekwame en vriendelijke medewerkers staan ter uwer beschikking. Vul daarom ons contactformulier in of pak de telefoon en bel ons op 0572 – 362600. 

Interesse in metaal snijden?

Neem dan contact op!

bij afbeelding
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons hightech machinepark is verregaand geautomatiseerd en gerobotiseerd.