Metaal buigen

Disselhorst metaal slide
Disselhorst Metaal kan het allemaal
ponsen disselhorst metaal
Ponsen
Disselhorst Metaal kan het allemaal
lasersnijden disselhorst metaal
Lasersnijden
Disselhorst Metaal kan het allemaal
zetwerk disselhorst metaal
Zetwerk
Disselhorst Metaal kan het allemaal
poedercoaten disselhorst metaal
Poedercoaten
Disselhorst Metaal kan het allemaal

Metaal buigen door Disselhorst Metaal

U zoekt een specialist in het metaal buigen, dan bent u bij Disselhorst Metaal aan het juiste adres. Disselhorst Metaal heeft tientallen jaren ervaring in de metaalbewerkingsbranche en kent de wensen en eisen van haar klanten als geen ander.

Het kloppend hart van Disselhorst Metaal in Raalte wordt gevormd door het computergestuurde magazijn. Hier wordt 24 uur per dag en zeven dagen per week de voorraad onbemand beheerd en voorziet het de productie van materiaal.

Metaal buigen

Het metaalbedrijf beschikt over uiteenlopende kantbanken en buigmachines voor metaal buigen, zoals de hypermoderne buigautomaat. Hiermee kan plaatwerk in vele verschillende vormen en dimensies worden gezet aan één of meer zijden. Gecompliceerde bewerkingen als lasranden, omslagen en verborgen of gesloten zettingen vormen voor deze automaat geen probleem.

Neem ook de kantbanken met robot die uitermate geschikt zijn voor zware en/of grote producten en waarbij twee man nodig zijn om de bewerking op het product uit te kunnen voeren. Metaal buigen is één van de specialisaties van Disselhorst. Andere zijn onder meer het online lasersnijden, metaal snijden, poeder coaten en laswerk.

Neem contact met ons op als u wilt weten wat Disselhorst Metaal voor u kan betekenen op het gebied van het metaal buigen. Maak daarbij gebruik van het contactformulier of bel naar 0572 – 362600 en wij helpen u graag.

Interesse in metaal buigen?

Neem dan contact op!

bij afbeelding
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons hightech machinepark is verregaand geautomatiseerd en gerobotiseerd.