Lasersnijden online

lasersnijden online
Lasersnijden online

Disselhorst Metaal kan het allemaal

lasersnijden online
Lasersnijden online
Disselhorst Metaal kan het allemaal
lasersnijden online
Lasersnijden online
Disselhorst Metaal kan het allemaal

Lasersnijden online, specialiteit Disselhorst Metaal

Het online lasersnijden is één van de specialiteiten van Disselhorst Metaal in Raalte. U wilt een hoogwaardig product op deze wijze realiseren, dan neemt u snel contact met ons op of neemt een kijkje op onze website.

 

Waarom Disselhorst Metaal?

Disselhorst Metaal beschikt over een team van goed opgeleide en ervaren medewerkers die alle vakgebieden binnen de metaalbewerking beheersen. Hieronder valt ook lasersnijden online. Het resultaat is dat wij kwalitatief hoogwaardige producten leveren die volledig aan de wensen en eisen van u voldoen. De activiteiten variëren van het maken of programmeren van een ontwerp tot het assembleren en monteren van halffabricaten, waaronder lasersnijden online.

 

Industry 4.0 en online lasersnijden

Het lasersnijden van RVS, aluminium en staal van 0,5 mm tot en met 25 mm vormt bij Disselhorst Metaal geen enkel probleem. Wij beschikken over niet minder dan vier computergestuurde lasersnijmachines. Deze machines zijn aangesloten op het volledig geautomatiseerde magazijn. Dat betekent dat voor het online lasersnijden de productie ook ‘s-nachts onbemand kan doorgaan. En omdat de machines volledig zelfstandig kunnen werken, kan met grote snelheid worden gesneden. Niet voor niets zeggen wij dat wij alles kunnen.

 

 

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

Bent u geïnteresseerd in het lasersnijden online, neem dan contact met ons op door te bellen naar 0572 – 362600 of vul ons contactformulier in. Onze gemotiveerde medewerkers zijn behalve in metaalbewerking ook geïnteresseerd in u en uw wensen. Alleen zo kunnen wij producten volledig op maat lasersnijden en weten we zeker dat u  100% tevreden zult zijn.

Disselhorst Metaal kan het allemaal! Overtuig u van onze uitgebreide mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Interesse in lasersnijden online?

Neem dan contact op!

bij afbeelding
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons hightech machinepark is verregaand geautomatiseerd en gerobotiseerd.