Laserlassen

lassen
Lassen
Disselhorst Metaal kan het allemaal
lassen metaal
Lassen
Disselhorst Metaal kan het allemaal

Laserlassen door Disselhorst Metaal.

Disselhorst Metaal is een expert op het gebied van laswerk. Zonder problemen lassen wij al jaren uw aluminium, staal en RVS. Dankzij de ontwikkeling in het laserlassen behoort nu ook het lassen van niet-geleidende materialen tot de mogelijkheden.

Voor al uw laswerk

Het laswerk dat door Disselhorst Metaal wordt uitgevoerd kenmerkt zich door de hoge kwaliteit. Wij leveren fraai afgewerkte producten die nauwkeurig gelast zijn. Naast MIG- en TIG-lassen is ons uitgebreide machinepark ook geschikt voor laserlassen. Dit is een techniek die zich uitstekend leent voor robotlassen en die gecombineerd kan worden met lasersnijden. Bij het laserlassen kan tevens gewerkt worden met zeer dun materiaal. Met de lage warmte input van laserlassen blijven de producten nauwkeurig aan de maat met weinig vervorming.

Disselhorst Metaal beschikt over vakkundige medewerkers en een uitgebreid machinepark. Laserlassen is slechts een van de vele mogelijkheden die wij bieden. Welke vorm van metaalbewerking u ook wilt: Disselhorst kan het allemaal!

Wenst u meer informatie te ontvangen over laserlassen? Vul het contactformulier in of bel ons op 0572-362600. Wij helpen u graag verder.

Interesse in laserlassen?

Neem dan contact op!

bij afbeelding
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons hightech machinepark is verregaand geautomatiseerd en gerobotiseerd.